POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
2v

Uppgifter: Mellberg vill plocka in förre MFF-coachen i tränarstaben

Foto: Bildbyrån

Olof Mellberg tog över som huvudtränare för Helsingborg i september.
Redan nu verkar han sikta på att göra förstärkningar till nästa säsong.
FotbollDirekt rapporterar att Mellberg vill ta in Jens Fjellström i tränarstaben.

Olof Mellberg blev Henrik Larssons ersättare som huvudtränare i Helsingborgs IF tidigare i år, efter att Larsson hoppat av uppdraget efter påhopp i sociala medier. För tillfället har han Jens Karlsson och Alexander Tengryd vid sin sida i tränarstaben, förutom målvaktstränaren Sven Andersson.

Nu rapporterar FotbollDirekt att Mellberg vill ta in Jens Fjellström som ny assisterande till nästa säsong. Fjällström lämnade sitt uppdrag som hjälptränare till Uwe Rösler i Malmö FF i januari i år.

I våras blev det klart att han blev scout för Åge Hareide, som är förbundskapten för det danska landslaget.

- Lite kittlande och så fort man beger sig utanför landets gränser… Trots allt är Sverige alltid Sverige och man är hemma och alla känner igen en och så där. Man vet att det finns någon form plattform att stå på. Här får jag bygga en ny plattform och jag tycker det ska bli jättespännande att se hur man fungerar och resonerar i landslagssammanhang och i Danmark - och se om man kan vara med och bidra till deras framgångar, sa Fjellström när det nya jobbet var klart.

Fjällström har även kombinerat scoutjobbet med ett analysjobb i Kanada. Han har tidigare varit expertkommentator i TV4:s och C Mores sändningar, innan han 2016 valde att bli assisterande tränare för Malmö FF.

Publicerad 2019-10-09 kl 17:12
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå