Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Mushekwi kan återvända till Djurgården

Allsvenskan

Den kinesiska fotbollssäsongen kan ställas in.
Om det skulle bli verklighet är anfallaren Nyasha Mushekwi aktuell för att återvända till Djurgården, uppger Expressen.

Foto: Bildbyrån.

Den kinesiska fotbollssäsongen skulle ha dragit igång i februari, men så blev det inte. Coronapandemin satte stopp och tävlingssäsongen har ännu inte dragit igång. Enligt SportBusiness är planen att inleda i slutet av juni eller i början av juli, men än så länge har inget datum spikats och det går inte att utesluta att säsongen ställs in.

Om så skulle bli fallet kan Djurgården förstärka på anfallspositionen, uppger Expressen. Tidningen uppger att anfallaren Nyasha Mushekwi, som spelade i klubben från våren 2015 till augusti samma år, kan återvända till klubben på lån. Vidare skriver Expressen att klubben har "tät kontakt" med den 32-årige zimbabwiern, som representerar Hangzhou Greentown i kinesiska andradivisionen.

ANNONS

Nyasha Mushekwi gjorde under sin sejour i Djurgården 12 mål och 4 assist på 21 allsvenska framträdanden.

Förutom Mushekwi har Djurgården öppnat för att låna in mittbacken Marcus Danielson - som vann guld med klubben förra säsongen - om den kinesiska ligan ställs in.

- Vi får se, klart att vi måste undersöka den möjligheten. Men nu är han är och tränar med oss för de vill Dalian att han ska vara i väntan på att besked kommer, sa sportchefen Bosse Andersson till Expressen i går, torsdag.

Danielson är just nu i träning med Stockholmsklubben och enligt Expressen är 31-åringen inställd på att bli utlånad till Djurgården.

Publicerad 2020-05-22 kl 16:47

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto