Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Nya klubbar in i jakten på Adjei

Allsvenskan

Många klubbar visar intresse för Hammarbys Nathaniel Adjei.
Reims och Strasbourg är två av dem, uppger The Sun.

Foto: TT.

Nathaniel Adjei.

Mycket tyder på att Lorient inte köper loss Nathaniel Adjei, inlånad från Hammarby, i den påstådda 80-miljonersaffär det har talats om. Exempelvis har tidningen Ouest-France slagit fast att backbjässen återvänder till södra Stockholm när låneavtalet löper ut i sommar.

Men det saknas inte intresse kring 21-åringen för det.

The Sun uppger att flera klubbar har ögonen på Adjei. Feyenoord, som nämnts tidigare, är en. Reims och Strasbourg i Ligue 1 är två andra. Dessutom kan Premier League-lag ansluta till jakten, enligt tidningen.

Det finns gott hopp om en sommarförsäljning ändå, alltså.

Bajens sportchef Mikael Hjelmberg har tidigare berättat att han inte är särskilt bekymrad över faktumet att affären med Lorient ser ut att gå i stöpet:

Annons

- Jag ser det inte riktigt så, jag ser möjligheterna i det här. Att det kan finnas andra klubbar som kanske är villiga att köpa loss honom för, eventuellt, ännu mer (pengar). Det är ingenting jag är särskilt stressad över, sa Hjelmberg till Fotbollskanalen nyligen.

Adjei har kontrakt med Hammarby till juli 2026.

Publicerad 2024-05-23 kl 09:37

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto