Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: ”Olsson stannar inte kvar i Djurgården”

Allsvenskan

Jonas Olssons kontrakt med Djurgården går ut efter säsongen. Enligt källor till Fotbolldirekt kommer mittbacken inte heller att erbjudas något kontraktförlängning, något som också bekräftas av källor till Fotbollskanalen.
- Vi har haft en diskussion med Jonas tidigare under året, säger Djurgårdens sportchef Bosse Andersson till Fotbollskanalen.

Jonas Olsson kom till Djurgården innan säsongen från West Bromwich förra året och blev inför den här säsongen utsedd till lagkapten. Men enligt uppgifter till Fotbolldirekt kommer Olsson inte att bli erbjuden något nytt kontrakt, något som också bekräftas av källor till Fotbollskanalen.

”Olsson kommer inte att erbjudas ett nytt kontrakt av Djurgården och med det så pekar det nu starkt åt att stjärnans sejour hos stockholmarna stannar vid två år” skriver sajten och hänvisar till flera olika källor inom klubben.

Olssons moderklubb Landskrona Bois har sagt att Olsson är ”hjärtligt välkommen till Landskrona” om han vill samtidigt som mittbacken själv har flaggat för att han kan komma att sluta efter den här säsongen.

ANNONS

- Det är ganska stor risk att det går åt det hållet (att han lägger skorna på hyllan). Jag har inte bestämt mig hundraprocentigt men jag känner att kroppen säger till. Jag vill spela länge till men då vill jag hålla en nivå också. Jag vill inte känna att prestationen dippar för varje år. Man kan inte "fight nature" hur länge som helst. Förut tränade man för att bli bättre, nu tränar man för att inte tappa. Så är det för alla i min ålder. Och det är svårt att förlika sig med den tanken, att man måste lägga ner tiden som krävs för att inte bli sämre, sa han till FotbollSTHLM tidigare i år.

När Fotbollskanalen når sportchefen Bosse Andersson säger han att Djurgården har haft diskussioner med lagkaptenen tidigare i år.

Kan du kommentera uppgifterna om att Jonas inte kommer erbjudas något nytt kontrakt?

ANNONS
- Nej, vi har haft diskussion med Jonas tidigare under året. Och som arbetsgivare, han har ett kontrakt med oss som går ut efter året och så får vi återkomma med exakt fakta senare, säger Bosse Andersson till Fotbollskanalen och vill inte kommentera situationen något ytterligare.

Publicerad 2018-10-01 kl 11:06

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto