POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Utländsk punktbevakning av Jönsson: "Klubbar på varje match"

Det stora intresset för Rasmus Jönsson håller i sig. HIF-stjärnan ser nu allt mer förlorad ut i sommar.
- Det finns klubbar på varje match, säger hans agent Jonas Svensson.

- Det finns fortfarande ett stort intresse för honom. Men det finns inget riktigt konkret bud att ta ställning till ännu, säger Jönssons agent Jonas Svensson till FotbollDirekt.se.

Men ett bud att ta ställning till fanns i vintras. Så konkret att Helsingborg accepterade övergångssumman på 25 miljoner till Schalke 04. Men på grund av att Schalke hade problem att göra sig av med en spelare rann affären ut i sanden.

Senast mot Gefle var Rasmus Jönsson tillbaka i den hemtama anfallspositionen efter att ha spelat på mittfältet under inledningen av säsongen. Där har hans målfarlighet inte riktigt kommit till sin rätt.

Mot Gefle fick han dock flera lägen att göra mål och skapade även utrymme för anfallskamraten Alexander Gerndt. Och det finns ögon på Jönsson från utländska klubbar vid varje match som Helsingborg spelar.

- Det finns det på varje match men jag kommenterar aldrig några lag som det handlar om.

De största utländska ligorna slutar om någon vecka eller två och gör därefter uppehåll till augusti. Det internationella transferfönstret öppnar i juli.

- Det gäller för Rasmus att fortsätta att prestera bra och visa upp sig för de klubbar som följer honom.

Det var nära att det blev en övergång i vintras. Hur oroliga ska HIF-supportrarna vara för att Jönsson försvinner i sommar? - Det är första juli som det internationella fönstret öppnar och det är för tidigt att säga någonting nu om vad som händer då. Jag vill helst inte spekulera i det just nu då det är bara i början av maj månad. Vi får se vad som händer.

Publicerad 2011-05-10 kl 17:06
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå