Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Utspelet mot guldtränaren: "Skitsnack!"

Foto: Scanpix

I veckan berättade IFK Norrköpings tränare Janne Andersson att man lagt planerna på att värva talangen Oscar Sandström på is. Anledningen var att 17-årigen var för dyr.
- Det är bara skitsnack, säger FF Jaro:s tränare Alexei Eremenko. 

Efter att säsongen var slut och guldet bärgat så tog IFK Norrköping in den 17-årige mittbacken Oscar Sandström på provspel. Den finska försvararen imponerade också på den svenska mästarklubben som såg över möjligheten att värva spelaren som i år gjorde fyra matcher i den finska högstaligan. Men däremot hade talangen en för stor prislapp på sig. 

Det var sajten Kamraterna.net som IFK Norrköpings tränare Janne Andersson i dagarna förklarade att Oskar Sandström, 17, inte längre är aktuell för "Peking". Andersson hävdar att Jaro-talangen blir för dyr.

- Det ekonomiska var inte som vi trott eller hoppats, sa guldtränaren till sajten. 

Anderssons uttalande är däremot något som skapat förvåning i Finland och som nu bemöts av FF Jaros tränaren Alexei Eremenko. 

- Jag är förvånad över Norrköpings kommentar att Sandström skulle vara för dyr. Det är bara skitsnack. Vad tror de egentligen om en landslagsspelare som har kontrakt med oss. De borde kolla bättre innan de tar dit honom, säger den finska tränaren till Österbottens tidning. 

Oscar Sandstöm sitter på ett kontrakt till 2017 och var aktuell för att lånas ut från IFK Norrköpong till division 2-klubben Sylvia. 

Publicerad 2015-12-24 kl 09:45
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons