Utvisade Nisse Johansson sågar AIK:s ledning - saknar Atta

AIK hade stora problem i försvaret mot Trelleborg. Utvisade Nils-Eric Johansson sågar beslutet att lämna Walid Atta utanför truppen.
- Vi gillade inte beslutet, säger han till TT.

Tre individuella misstag på elva minuter — sedan var dagen förstörd för bottenkrigande AIK. Trelleborg vann med 4—1efter en urladdning mellan nionde och 20:e minuten.
- Vi började bra, dominerade första tio minuterna — sedan kom de tre försvarsmissarna, säger AIK:s tränare Alex Miller till TT.

Den andra halvleken började sedan inget vidare för de svenska mästarna som fick ytterbacken Nils-Eric Johansson utvisad sedan han bryskt kapat Andreas Drugge.
- Det var ingen bra dag alls för mig. Tycker att det var en tuff utvisning, säger Nils-Eric Johansson.

Johansson passade samtidigt på att skicka en passning till AIK-ledningen angående beslutet att peta den så viktiga försvarsspelaren Walid Atta. Mittbacken har ett utgående kontrakt och har vägrat att förnya vilket gjort att han lämnats utanför truppen.

- Vi i spelarrådet har sagt vårt: vi gillade inte beslutet, säger Johansson.

För AIK var det sjunde raka bortamatchen utan seger. I andra halvlek hade Mattias Adelstam två frilägen — detsamma gällde Anderas Wihlborg.

Även Mohamad Bangura missar nästa match för AIK mot Kalmar efter ett gult kort.