Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Vagic om Milojevic till MFF: "Synd - ville ha honom i Rosenborg"

Eliteserien

Milos Milojevic var nära Rosenborg - men hamnade i Malmö FF.
Pavle Vagic är glad å sin förra klubbs vägnar, trots att han gärna sett affären gå igenom i Norge.
- Det var synd, för jag ville verkligen ha honom i Rosenborg, säger mittfältaren till Sydsvenskan.

Foto: Bildbyrån

I somras lämnade Pavle Vagic Sverige och Malmö FF för norska Rosenborg. Under december verkade det nära att Vagic fick återförenas med en av sina gamla tränare, men affären mellan Rosenborg och Milos Milojevic sprack.

Milojevic tränade Mjällby när Vagic var utlånad dit från Malmö FF. Han har därför god relation till tränaren som ryktades till hans nuvarande klubb – för att sedan istället ta över hans moderklubb.

- Jag tror verkligen att han blir bra för MFF och jag är helt ärligt väldigt glad för hans skull. Tror att han kommer att göra ett bra jobb. Och det säger jag inte för att jag ska säga det, säger Vagic till Sydsvenskan.

ANNONS

Han ser Milojevic som en tuff tränare, som fick ut otroligt mycket av det laget han hade. Med Mjällby lyfte han från division ett till allsvenskan på två säsonger.

- Först och främst hade vi en väldigt tuff försäsong i Mjällby. Det var den värsta jag haft. Han fokuserade väldigt mycket på löpning både med och utan boll och det var smart. Det minne jag har är att vi var väldigt väl tränade under försäsongen, säger han och fortsätter:

- Milojevic var tuff på ett schyst sätt. Han ville allas väl. Jag har aldrig haft en tränare som fått ut så mycket av ett lag som han i Mjällby. Det handlade om ledarskapet. Det var tufft på träningarna, men före och efter kunde vi vara flippiga och skoja. Vi hade en bra relation och har du det till din tränare, vill du också kämpa för laget.

Publicerad 2022-01-08 kl 10:49

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto