Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Vägrar gå en krona minus på Santos

Alvaro Santos köptes för tio miljoner kronor i våras. Men trots spel isuperettan har Örgryte råd att behålla stjärnan. Om han ändå försvinnerlovar Öis dyrt och heligt att tjäna igen varenda krona.

- Något annat är en omöjlighet. Vi kommer aldrig att acceptera att gå ens en krona minus på Santos, säger Örgrytes ordförande Lars Ranäng till FotbollDirekt.se.

- Men vi har inga planer på att sälja och det finns inga bud. Vi vill ju gå upp direkt och då blir Santos viktig för oss. Men det viktigaste av allt - vi är i n t e ekonomiskt pressade att sälja honom.

Vart Santos själv står har ännu inte Öis ledning klart för sig.
Inte förrän i slutet av nästa vecka är han tillbaka igen efter semestern hemma i Brasilien.
Men det tidigare Danmarks- och Frankrike-proffset har efter säsongen velat avvakta för att försäkra sig om att Örgrytes satsning inför nästa säsong är tillräcklig.

- Vi har väl visat vad vi vill genom att få hit Janne Andersson som ny tränare. Det lär i alla fall inte ha försämrat våra chanser att få behålla Santos. Janne blir minst lika bra som Åge.

Vad som händer nu återstår däremot att se. Öis ordförande inser ändå att det är en oviss månad som väntar.
För även om Örgryte är inställda på att behålla Alvaro Santos så är en försäljning inte utesluten.

- Allt är en förhandlingsfråga. Dyker ett tillräckligt bra bud upp så är det klart att vi kan tänka oss att sälja. Allt har ett pris och han borde ju vara intressant. Även om han bara spelade 12 av 30 matcher så gjorde han tio mål. Han har verkligen visat vad han kan.

- Men som jag sade så har vi inga planer på att sälja honom. Och som sagt - skulle det gå så långt så att en försäljning blir aktuell så släpper vi honom aldrig för mindre än vad vi gav för honom.

Ola Gustavsson

 

Publicerad 2009-12-29 kl 16:56
Annons
Annons
Annons