Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Van den Hurk ber om ursäkt: "Han ångrar sitt beteende"

Allsvenskan

Anthony van den Hurk lämnades utanför matchtruppen inför Helsingborgs möte med Häcken på grund av att han inte kände sig motiverad.
Andreas Granqvist bekräftar till Fotbollskanalen att Anthony van den Hurk nu har bett om ursäkt.
- Anthony bad om ursäkt till laget innan dagens träning. 

Foto: Bildbyrån

Anthony van den Hurk saknades i Helsingborgs matchtrupp till gårdagens möte med Häcken. Efter matchen förklarade Alvaro Santos till HD att det var för att anfallaren inte kände sig motiverad. 

- Anthony kom till oss med beskedet att han inte kände sig motiverad och att han inte ville spela, sa HIF-tränaren till HD.

Under tisdagsförmiddagen uttalar sig van den Hurks agent, Matthew Rusike till SportExpressen och sade då att Antony van den Hurk ångrade sitt beteende. 

- Anthony ångrar sig, han ber om ursäkt. Han har kontrakt med klubben och det måste han respektera. Han är medveten om att det här inte var rätt tid för att sådan situation. Det var inget bra läge och han är ledsen för det. Sedan vill jag poängtera att Anthony inte missat någon träning som det stått i media och vi har heller inte bett honom att göra det.

ANNONS

Agenten säger också att de kommer att diskutera anfallarens framtid med Helsingborg inom de kommande dagarna. 

Det finns ett stort intresse för Anthony men Helsingborg har all rätt att behålla honom kontraktet ut. Som sagt, Anthony måste respektera sitt kontrakt och det kommer han att göra om vi inte hittar en lösning.

Helsingborgs sportchef Andreas Granqvist bekräftar till Fotbollskanalen under tisdagseftermiddagen att van den Hurk har bett om ursäkt till laget inför träningen på tisdagen. 

- Anthony bad om ursäkt till laget innan dagens träning. Vi vet inte vilken väg vi ska gå. Hans kontrakt går ut efter säsongen, så det är inte många månader kvar. Nu ska vi sitta och diskutera internt om vilken väg vi ska gå.

Publicerad 2022-08-09 kl 12:39

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto