Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Vändningen - Wängberg skriver långt avtal: "Det finaste som finns"

Allsvenskan

Det har ryktats om allsvenskt intresse.
Men nu står det i stället klart att August Wängberg förlänger med Gais.
-  Att få representera GAIS är det finaste som finns, säger 29-åringen.

3:05
Nästa

Avbryt
Försök igen

Foto: Bildbyrån

Under fredagen rapporterade FotbollDirekt om att både Värnamo och Sirius visade intresse för Gais-kuggen August Wängberg. Uppgifter som slogs ner från Värnamo-håll.

Men under lördagen meddelade Gais att det inte blir någon ny klubbadress för högerbacken, som var en viktig bit i lagets uppflyttning till allsvenskan. Detta eftersom Gais har förlängt Wängbergs avtal med tre säsonger, vilket håller honom i klubben över säsongen 2026.

- Det ska bli fantastiskt kul att få fortsätta, fotboll har aldrig varit roligare. Att få representera GAIS är det finaste som finns, säger han på klubbens hemsida.

Även från klubbens sida är man nöjda över att få behålla, som har växt ut till en riktig kulturbärare i de grönsvarta delarna av Göteborg.

Annons

- Agge, som kom hösten 2017 till GAIS och har gjort nästan 7 säsonger i klubben, är en kulturbärare både på och utanför planen. Vi har haft en diskussion om framtiden och det kändes självklart att han ska spela vidare i GAIS nu när vi tagit klivet upp i Allsvenskan. Avtalet är skrivet över tre år och det ska bli kul att få se Agge i aktion under de kommande säsongerna, summerar klubbchef Magnus Sköldmark.

Publicerad 2023-12-09 kl 16:16

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto