Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
46v

Var nära att lämna Elfsborg - satte kanonskott i säsongspremiären

Foto: Bildbyrån

Han var på väg bort från klubben - men nobbade en flytt i sista stund.
Under lördagen var det Viktor Prodell som fixade oavgjort i säsongspremiären mot Sarpsborg.

Tidigare i veckan såg Viktor Prodell ut att vara nära en flytt till Norge och Odds BK. Men i sista stund så nobbade Elfsborg-anfallaren en flytt, något som förbryllade Odds tränare Dag-Eilev Fagermo.

- Det är Prodell vi har jobbat med sedan länge. Vi fick besked om att han ville till Odd, det kom agenten med redan före jul. Ja, hela december har vi jobbat med det. Det handlade om att bli överens med Elfsborg, och det blev vi till slut. Och vi var överens med Prodell, men plötsligt skall han ändå inte hit. Det är märkligt. Vi hade ett avtal om att han skulle komma i går och skriva under i dag. Men plötsligt blev det nej, sa Fagermo till Borås Tidning.

Istället för en flytt så sparkade Prodell igång Elfsborgs försäsong under lördagen. Norska Sarpsborg stod för motståndet på Borås Arena. Gästerna inledde målskyttet i den 18:e minuten genom Rashad Mohammed. Målet blev det enda i den första halvleken.

Drygt tio minuter in i andra så utjämnade Elfsborg genom Viktor Prodell. Anfallaren stod för ett kanonskott och satte 1-1.

Det blev också slutresultatet i Borås-lagets första träningsmatch för året.

Publicerad 2018-01-20 kl 20:18
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons