Varbergs ilska: "Horribelt - får väl böter och skit"

Akinkunmi Amoo gav Bajen ledningen mot Varberg.
I Hallandslaget var det stor ilska efter talangens mål.
- Det är horribelt, säger Joakim Lindner till Discovery+.

Hammarby tog i slutet av första halvlek ledningen mot Varbergs Bois på Tele2 Arena i allsvenskan. Akinkunmi Amoo stötte fram bollen till Astrit Selmani i straffområdet, som sedan chippade fram bollen till Amoo. Då gjorde talangen inga misstag framför mål och nickade bollen i nät till 1-0.

Flera Varberg-spelare protesterade mot målet och i halvtid satte Joakim Lindner ord på känslorna. Han menar att Amoo gick in med sträckt sula i duellen som föranledde målet.

- Jag tycker att det är helt horribelt. Jag får väl böter och skit för att jag står här och kritiserar, men det är solklar frispark. Han går in med sträckt sula. Det är absolut vår frispark, säger Lindner till Discovery+ i paus.

Varberg kom till måndagens match med fyra raka segrar och åtta raka matcher utan förlust i allsvenskan. Bajen kom i sin tur till matchen från en derbyförlust mot Djurgården.

Publicerad 2021-09-20 kl 20:35