Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Värnamo-besked om matchflytt på torsdag - kan bli Påskbergsvallen

Allsvenskan

I morgon, torsdag, inspekteras åter Finnvedsvallens matta.
Vid ett negativt besked för Värnamo kan det bli matchflytt till Varberg.
- Om det nu blir Varberg så hoppas vi att så många som möjligt tar sig ner till Varberg, säger klubbchefen Lisa Lidén till Värnamo Nyheter.

4:10
Nästa

Avbryt
Försök igen

Foto: Bildbyrån.

IFK Värnamo har tvingats flytta sina två första allsvenska hemmamatcher i år till Borås Arena, då gräsmattan på Finnvedsvallen inte har bedömts vara spelduglig.

I förra veckan kom samtidigt besked om att även kommande hemmamötena med Halmstads BK på söndag och IF Brommapojkarna den 12 maj är i farozonen, och då lyftes Stadsparksvallen i Jönköping fram som ett föredraget alternativ som spelplats.

- Det kan jag kan inte neka till att det är önskemål. Borås Arena är också upptagen den 28 april. Men det är klart att vi hellre spelar i Jönköping, det är vägg i vägg, sa klubbchefen Lisa Lidén.

Nu rapporterar Värnamo Nyheter att Finnvedsvallens matta inspekteras på torsdag inför mötet med Halmstads BK. Vid ett negativt besked för IFK kan det bli spel på Påskbergsvallen i Varberg, då det av olika anledningar inte går med flytt till Jönköping. 

Annons

- Vi hoppas fortfarande på Finnvedsvallen, säger Lidén till Värnamo Nyheter och fortsätter:

- Viktigast är att vi kan spela på söndag klockan 14 mot Halmstad. Och om det nu blir Varberg så hoppas vi att så många som möjligt tar sig ner till Varberg för att se matchen. Herrarna behöver verkligen allt stöd de kan få. 

Värnamo bortaspelar under onsdagen mot AIK på Friends Arena i allsvenskan. 

Fotbollskanalen söker Lisa Lidén. 

Publicerad 2024-04-24 kl 10:40

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto