Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Värnamos sportchef avslöjar okända "transferdramat": "Var fly förbannad"

Allsvenskan

IFK Värnamo har värvat tillbaka Bernardo Vilar från IFK Göteborg.
Det ville man göra redan i våras, men misslyckades.
- Vi försökte väldigt länge, berättar sportchefen Enes Ahmetovic för Fotbollskanalen.

9:15
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se intervjun med Enes Ahmetovic i spelaren ovan.

IFK Värnamos sportchef Enes Ahmetovic gästade Fotbollskanalens deadline day-sändning under torsdagen. Då berättade han bland annat om hur den allsvenska nykomlingen resonerade när man investerade stora pengar, med Värnamo-mått mätt, i forwarden Ajdin Zeljkovic från Örgryte. Den småländska klubben köpte loss målgöraren tidigare under sommaren.

- Vi kände att vi hade en stark trupp som vi ville spetsa ytterligare. Och det var dags att visa att vi kan ge oss in på marknaden och gå för de hetaste spelarna i landet. Sen ska inte vi få hybris och tro att vi kan göra vad vi vill men att kunna plocka en så het spelare är vi förstås väldigt nöjda över, sa Ahmetovic i sändningen.

ANNONS

Dessutom avslöjade sportchefen att senast han gästade programmet, under transferfönstrets sista dag i våras, hade han precis gått miste om en värvning av Bernardo Vilar - som återvände till IFK Värnamo från IFK Göteborg under sommaren istället.

- Förra gången ställde du frågan om honom fem minuter efter att han nobbat oss. Jag fick låtsas vara kylig och svara: "Det är en fin spelare". Men jag var fly förbannad, sa Ahmetovic och log stort.

- Vi försökte väldigt länge (i våras) men det blev ett nej.

Publicerad 2022-08-12 kl 15:35

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto