Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

’’Vi behöver inga nyförvärv’’

Elfsborg behöver inga nyförvärv. Anders Svensson vill istället se hårdlanserade Martin Ericsson som ett nyförvärv till nästa säsong.

- Han blir jävligt spännande att följa. Han blir som ett nyförvärv för oss, säger Anders Svensson till FotbollDirekt.se.

Elfsborg var in i det längsta med i guldstriden, trots att Martin Ericsson missade halva säsongen.
Och det är ju inte vilken spelare som helst det handlar om, inte inköpt som han är för 15 kaxiga miljoner inför säsongen.
Men efter lika många matcher som antal miljoner har Ericsson än så länge långt i från motsvarat förväntningarna.

Svenssons förtroende för det skadedrabbade förra Bröndby-proffset är ändå så stort att han utan vidare slår fast att nya spelare inte är nödvändigt inför nästa säsong.

- Martin har haft ett jobbigt år. Det är först nästa säsong som han kan få visa allt han kan, säger Svensson och fortsätter: - Han blir som ett nyförvärv för oss. Martins spelförståelse är otrolig och så är han så löpstark.

Men det är inte bara Martin Ericsson som ska bli en del av Elfsborgs nav.
Amodou Jawo har redan ett kroppsspråk och självklarhet som imponerar på landslagsstjärnan, trots att det bara blev fyra matcher från start under debutsäsongen i Elfsborg. -           Jawo blir också som ett nyförvärv för oss. Han har en helt otrolig potential. Det ska bli jävligt spännande att följa båda två.

- Vi kommer att bli bättre nästa säsong och ska definitivt vara med om guldet.

Behöver ni inget nyförvärv alls? - Nej, det gör vi inte. Det enda jag kan komma på är Tobias Linderoth, om han skulle komma hem.

Ola Gustavsson

Publicerad 2009-11-27 kl 14:28
Annons
Annons
Annons