Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

"Vi kan spela lika bra som Banguras"

Inga Banguras, då klev Viktor Lundberg och Admir Catovic fram och satte varsitt mål mot Örebro.
– Vi visar att vi kan spela fotboll lika bra som Mohamed och Teteh, säger Lundberg.

Många AIK-fans var oroliga när klubben sålde både Teteh och Mohamed Bangura på kort tid. Efter kvällens 2-1-seger mot Örebro har nog de flesta lugnat ner sig ett par kilo åtminstone.

Duons ersättare, Admir Catovic och Viktor Lundberg, var nämligen de som ordnade vinsten. Först kvitterade Lundberg, innan Catovic på något sätt lyckades sätta 2-1 med ett turligt skott från ganska långt håll. Målen kan bli viktiga för det nya anfallsparet som alltså levererade direkt.

– Det är otroligt skönt. Annars blir det massa jäkla skriverier. Nu visar vi att vi kan spela fotboll lika bra som Mohamed och Teteh, säger Lundberg till FotbollDirekt.se.

Vad tycker du om matchen?

– Det var otroligt skönt att vinna med 2-1. Det var väl ingen jättepropagandafotboll vi bjöd på, men vi tar tre poäng och nu närmar vi oss toppen.

20-åringen, som i dag spelade släpande anfallare, hyllar också sin anfallskamrat Catovic. Duon verkar redan trivas ihop.

– Det är väldigt kul att spela med Admir. Han är en otroligt duktig fotbollsspelare och väldigt teknisk. Jag har bara positivt att säga om honom.

I och med Elfsborgs och Helsingborgs poängtapp under den senaste tiden har AIK närmat sig sina konkurrenter. För tillfället är det endast en poäng upp till Boråsklubben, medan HIF har ett försprång på åtta poäng. Men Viktor Lundberg verkar inte ha några jättestora förhoppningar om ett guld senare i höst.

– Chansen finns väl alltid. Men målet är att vinna de matcherna som är kvar och sen får vi se vad det räcker till, säger han.

Publicerad 2011-09-12 kl 22:35
Annons
Annons
Annons