POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Vingklippt ÖSK i säsongspremiär

Örebro saknar fem spelare i säsongspremiären mot Volga Nizhny Novgorod. Tre landslagsmän och två skadade spelare missar matchen mot ryssarna.

Örebro har rest till Turkiet och ett utlandsläger.
Men varken stjärnskottet William Atashkadeh eller Fredrik Nordback kan spela i den första matchen under pågående läger - mot Volga Nizhny Novgorod.

– Det finns ingen anledning att riskera någonting i januari, säger ÖSK-tränaren Sixten Boström till Nerikes Allehanda.

Atashkadeh är ljumskskadad och bekymren vill inte riktigt släppa. Nordback är också småskadad - fotproblemen är inte helt bra.

– Han känner av foten igen. Det är bättre att Fredrik enbart koncenterar sig på träningen. Den kan han justera mer än under matchmoment då han säkert inte skulle tänka på hur det är med foten, säger ÖSK-tränaren Sixten Boström.

– Vi har tränat på rätt tufft en längre period så det är säkert många som kommer att känna av det. Jag vet inte vilken fas under säsongen som ryssarna är i men det är klart att det kommer att vara en jättetuff motståndare för oss.

Men som sagt - Örebro saknar inte bara Atashkadeh och Nordback - landslagstrion Michael Almebäck, Nordin Gerzic och Alejandro Bedoya går också bort med tanke på pågående turné nere i Sydafrika.

 

 

Publicerad 2011-01-19 kl 09:56
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå