Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

WBA kan tvinga kvar Olsson: ”Vill inte sälja”

Trots rykten om en flytt - nu kan West Bromwich låta Jonas Olsson spela ut sitt kontrakt.
– Vi vill inte sälja honom, säger WBA-basen Dan Ashworth.

Sommaren 2013 går Jonas Olssons kontrakt med West Bromwich ut. Flera klubbar är också ute efter mittbacken och om WBA ska kunna få bra betalt för svensken måste man nog sälja i sommar. Men nu tvekar klubben angående 29-åringen – trots att förhandlingarna om ett nytt kontrakt går trögt.

West Bromwich hoppas alltså att Olsson ska förlänga sitt avtal med klubben, men är villiga att behålla honom även om man inte kommer överens – vilket skulle innebära att svensken lämnar gratis nästa sommar.
– Vi la inte ut massvis av pengar på transfersumman när vi köpte honom, så vi måste inte få tillbaka massvis av pengar om vi bestämmer oss för att han ska spela ut kontraktet, säger tekniske direktören Dan Ashworth till Express and Star.

– Vi måste väga för och nackdelar mot varandra och bestämma oss för om det finns ett bud som det är värt att ta in en ersättare för. Men det är svårt att svara på eftersom vi inte har fått några bud på honom och jag vill inte sälja honom.

Olsson kostade runt 10 miljoner kronor när han kom till West Bromwich från NEC Nijmegen 2008. Landslagsmittbacken är nu en av klubbens viktigaste spelare och har i sommar kopplats samman med klubbar som West Ham och Tottenham.

29-åringen har tidigare förklarat att han inte vill påbörja den kommande säsongen utan att veta mer om sin framtid. Det lär alltså hända grejer i sommar.

Publicerad 2012-06-24 kl 11:01
Annons
Annons
Annons