Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Wernbloom erkänner: "Sjunger på sista versen"

Allsvenskan

Pontus Wernblooms avtal med Blåvitt går ut efter säsongen.
Nu erkänner mittfältaren att karriären närmar sig sitt slut.
- Man sjunger väl på sista versen ... men vi får se hur länge liket lever, säger mittfältaren till GP.

Foto: Bildbyrån

I slutet av förra sommaren återvände Pontus Wernbloom till IFK Göteborg, en klubb som han lämnade 2009 för spel i nederländska AZ Alkmaar.

Wernbloom är en stor publikfavorit i Blåvitt, men hans återkomst har inte varit speciellt framgångsrik. Göteborgslaget hade en tung säsong i fjol och slogs länge om nytt kontrakt i botten av allsvenskan. Årets säsong har präglats av många oavgjorda resultat och dessutom har Wernbloom mestadels fått agera inhoppare.

Och kanske är årets säsong den sista Wernbloom gör. Stora skadeproblem har stoppat mittfältaren från att träna för fullt och till Göteborgs-Posten säger Wernbloom:

ANNONS

- Man sjunger väl på sista versen ... men vi får se hur länge liket lever!

Wernblooms avtal med Blåvitt går ut efter säsongen och han har ännu inte bestämt sig om han fortsätter att spela fotboll eller inte.

- Nej. Jag lever för dagen och jag vet att det är ett sjukt tråkigt svar men jag försöker bara njuta och vara med så mycket jag kan. Mentalt är jag ju 18 år och vill bara ut och köra, säger 34 åringen.

GP: Men kroppen är inte 18 längre?

- Haha! Den är en fiende ibland ... det är jobbigt men samtidigt är jag hellre klar i huvudet än tvärtom. Det är många mil på den här kroppen men vi kör på.

Under årets säsong har Wernbloom gjort sex framträdanden i allsvenskan för Blåvitt.

Publicerad 2021-06-09 kl 20:03

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto