POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
1v

Wesström lägger korten på bordet om Lustig: "Där är vi inte än"

Foto: Bildbyrån.

Det finns en kontakt.
Men ”nära” med Mikael Lustig vill sportchefen Björn Wesström inte säga att det är.
- Vad han behöver bestämma sig för först och främst är om han ska vara kvar i Celtic eller inte, säger han i ”Studio AIK”.

Landslagsförsvararen Mikael Lustigs kontrakt går ut den sista maj med Celtic, men fortsatt har inget besked kommit om han tänker fortsätta i Glasgow-klubben. FotbollDirekt var den sajt som först rapporterade om regerande mästarklubben AIK:s intresse och för ett par veckor sa Lustig själv, till Expressen, att parterna hade kontakt.

- De (AIK) känner väl till min situation, sa han till tidningen.

I det senaste avsnittet av ”Studio AIK”, som produceras av AIK:s samarbetspartner SportLib, lägger sportchefen Björn Wesström korten på bordet gällande situationen med Lustig.

Enligt honom är det som det ser ut i dagsläget inte nära med en flytt till Stockholm för landslagsförsvararen.

- Jag har ju erkänt med att jag har pratat med Mikael Lustig. Vi är inte så nära just nu. Är det nära så diskuterar man ju detaljer och planer och man pratar med tränaren och där är vi inte än. Vad han behöver bestämma sig för först och främst är om han ska vara kvar i Celtic eller inte och det förstår jag att de har ett jobb att göra, Celtic och han. När de sedan bestämt sig för den framtiden – då ska vi värdera hur vårt intresse ser ut. I den fasen är vi inte, men vi har kontakt, säger Wesström i programmet.

Publicerad 2019-04-12 kl 17:26
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå