POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
35v

Wiland vill förlänga med Bajen: "Hoppas på ett eller två år till"

Foto: Bildbyrån.

Han har hunnit fylla 37.
Men Johan Wiland fortsätter gärna ett bra tag till i Bajen.
- Jag har ett år kvar på mitt kontrakt med Hammarby, och så hoppas jag på ett eller två år till, säger han till danska Tipsbladet.

Målvakten Johan Wiland skrev under sommaren 2017 på för Hammarby. Han lämnade därmed Malmö FF – och kontraktet med Stockholmsklubben skrevs till den sista december nästa år.

I en intervju med danska Tipsbladet är Wiland tydlig med att han gärna fortsätter i Hammarby även efter nästa säsong. 37-åringen, som fyller 38 i januari, har inga planer på att lägga av.

- Jag har ett år kvar på mitt kontrakt med Hammarby, och så hoppas jag på ett eller två år till. Men det får vi se. Det är ju Hammarby som bestämmer vad som ska ske i framtiden, säger han till tidningen.

Som inspirationskälla har målvaktsveteranen Gianluigi Buffon, som 40 år gammal, fortsatt spelar på högsta nivå och nu tillhör Paris Saint-Germain.

- Jag hoppas min kropp lyckas vara så nära 100 procent även om jag fyller 38 år. Och ser man på Buffon (40 år) så går det bra för honom, så det är inte omöjligt

Johan Wiland opererade tidigare i vintras ena axeln, och målvakten har tvingats stå över träningar på grund av skadekänningar i just axeln. Samtidigt har han inte missat en enda match för Bajen den här säsongen.

- Man kan säga att det varit från och till hela året. Det är något som ska tränas upp och som fotbollsspelare har man oftast inte tid till det, hundraprocentigt. Det är tidspress i många lägen. Men det känns tillräckligt bra i alla fall så det är inga konstigheter, sa han till Fotbollskanalen i augusti.

Publicerad 2018-09-21 kl 07:44
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå