POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

Wilton av med frustrationen: "Är så glad, så glad"

Han har varit kraftigt ifrågasatt och belackarna har kallat honom för "slut" och "föredetting". Men Wilton Figueiredo har kämpat på och mot Djurgården kom utdelningen. Nu hoppas han att målet ska följas av fler.

- Jag har försökt jobba hårt ända från första dagen jag kom hit till Malmö. Jag har känt mig välkommen hela tiden. Och jag är så tacksam nu att jag lyckades göra mål, och att laget vann igen. Jag känner mycket för klubben. Och jag kan bli bättre, säger Wilton till Sydsvenskan.

Tränaren Roland Nilsson har också ifrågasatts varför han fortsatt satsa på Figueiredo som inte har levererat. Han är förstås också nöjd med att ha hållit fast vid brasilianaren.
- Det har varit några jobbiga veckor för honom när vi inte gjort mål. Men Wilton har kommit in i vårt spel bättre och bättre. Därför känns det extra skönt att han fick avgöra den här matchen, säger han till tidningen.

Inledningen av matchen såg precis ut som tidigare för Figueiredo med många skott utanför målramen och många feltajmade avslut. Men samarbetet med Labinot Harbuzi börjar bli allt bättre.
– "Labbe" var fantastisk. Inte minst i andra halvlek. Vilken dribblingsraid han gjorde. Han snurrade ju upp fyra-fem spelare. Vilken prestation. Han ville ju ha mig till Malmö, det har han ju sagt hela våren, sa Wilton med ett stort leende.

Wilton tror nu att det kommer att lossna på allvar för honom, nu när han gjort sitt första mål för skåningarna, även om han vet att han inte får något gratis.
- Jag är så glad, så glad. Nu ska jag njuta, sedan väntar hårt jobb igen.

Publicerad 2009-05-11 kl 12:20
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå