Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Yeovil blev Sleipner för Magnusson

Det som hade kunnat blivit ett coolt äventyr på fotbollens bakgård i England blev i stället bara en flytt inom stan. Thomas Magnusson skrev på måndagen på för Sleipner.

För ett par veckor sedan rapporterade FotbollDirekt om Thomas Magnussons provspel i engelska Yeovil och att han var aktuell för ett kontrakt. Men det hela rann så småningom ut i sanden och han återvände hem till Norrköping i stället.
- Målet var ju att komma ut och givetvis känns det lite tråkigt att det inte blev något. Samtidigt känns det här som en bra lösning. Jag trivs jättebra i Norrköping, säger Magnusson till Folkbladet i Norrköping.

Sleipner, som han valde att skriva på för, är nykomling i division I Södra och Magnusson blir lagets mest meriterade spelare.
- Han blir värdefull för oss och är en fullgod ersättare för Tobias Häll som gick till Öster, säger Sleipner-ledaren Pär Eriksson.

Magnusson förstår sin roll som rutinerad kraft och att det nu blir han som blir lagets stöttepelare.
- Sleipner vill ha mig som en ledare och det har jag ingenting emot. Jag vill gärna styra och ställa.

Han ska dock fira påskriften med att hoppa över delar av försäsongen och ta semester.
- Det låter kanske lite konstigt men jag har varit igång nonstop med fotbollen sedan januari ifjol. Men i början av mars är jag tillbaka.

Publicerad 2009-02-09 kl 13:56