Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Yussif Chibsah rekommenderas stanna

Yussif Chibsah är på väg att byta agent och denne kommer att uppmana honom om att stanna kvar i Gefle.

Strulet kring Andrew Augustus har gjort att Gefles mittfältare Yussif Chibsah är på väg att skaffa en ny agent och denne berättar för Gävle Nyhetsbyrå att han kommer att rekommendera Chibsah att stanna i Gefle.
- Absolut. Det skulle vara jättebra för honom. Kanske inte om man ska tjäna pengar men några sådana möjligheter finns inte i den svenska ligan. Men det viktigaste är inte pengarna, utan om man kan få till andra saker i kontraktet, som en bra klausul som gör att spelaren senare kan komma till en mellaneuropeisk klubb, säger Detlef Langer, som ser ut att bli den som tar över Chibsah.

Sportchefen Pelle Olsson har redan skaffat ersättare för Chibsah och ställer sig för tillfället tveksam till om denne kommer att spela i Gefle kommande säsong.
- Vi har räknat bort Chibsah men visar det sig att han vill fortsätta i Gefle, får vi ta ställning till det då.

Och blir det inte Gefle kan Chibsah komma att göra en annan av Langers spelare, Andreas Dahlén, sällskap till Tyskland och Bundesliga 2.
- Det är en otroligt bra liga och jag bedömer att Chibsah håller samma klass som en genomsnittlig spelare där, säger Langer till Gävle Nyhetsbyrå.

Publicerad 2009-12-18 kl 09:42
Annons
Annons
Annons