POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

Zengin: Jag skiter i att vara bäst i Stockholm

Några medaljer ser det inte ut att bli, men måndagskvällens derby är en chans för lagen att ta tre poäng i kampen om att bli bäst i stan.
- Jag skiter i om vi blir bäst i stan, säsongen är ett misslyckande, säger Hammarbys Erkan Zengin till fotbollskanalen.se.

Inget av stockholmslagen är med i guldstriden utan de parkerar alla tre i mitten av tabellen. I stället för att det pratas medaljer så har det på senare tid pratats allt mer om vilket lag som ska bli bäst i Stockholm och i och med det i alla fall kunna titulera sig "bäst i stan".

En titel som Hammarbys mittfältare Erkan Zengin inte ger så mycket för.
- Jag skiter i om vi blir bäst i stan, säsongen är ändå ett misslyckande. Jag vill bli bäst i Sverige. Jag vill ta guld säger han.
- Det där snacket känns som det är ni i media som tar upp mest, fortsätter han och flinar lite.

Oavsett hur viktigt det är för honom att bli bäst i stan ser han fram emot att slå Djurgården i derbyt.
- När det väl blåses i gång tänker man inte så mycket på att det är derby. Men när man står i spelargången innan och när man hör publiken så är det klart att det känns lite extra, säger Zengin.

I somras var Zengin på gång att flytta utomlands men mycket på grund av att Petter Andersson försvann ville Hammarby inte släppa honom.
- Jag siktar fortfarande på att få spela ute i Europa. Det är nog allas dröm, säger han.
- Det finns fortfarande intresserade klubbar, men jag har fortfarande kontrakt med Hammarby och nu koncentrerar jag mig på det, fortsätter han.

Publicerad 2008-10-20 kl 12:02
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå