Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Zlatan återigen med på Hammarbys träning

Allsvenskan

I torsdags var Zlatan Ibrahimovic med på Hammarbys träning.
Under annandag påsk fanns anfallaren återigen med på Bajens träningspass.
- Zlatan tycker det är kul att vara här, de andra killarna tycker också det är kul, säger sportchefen Jesper Jansson.

Foto: Bildbyrån.

Under skärtorsdagen var Zlatan Ibrahimovic med och tränade med Hammarby på Årsta IP när klubben arrangerade en frivillig träning för spelarna. Initiativet att träna med Bajen då var anfallarens eget – samtidigt som klubbens sportchef, Jesper Jansson, öppnade för att det kan komma att bli mer träningspass.

- Zlatan har varit hemma i Stockholm med familjen ett tag under avbrottet som råder i Europa, och kände att han ville få röra på bollen igen. Givetvis var vi positiva till det, så han var här i dag och tränade. Vi har under uppehållet haft frivilliga träningar, och måndag återstartar vi den kollektiva träningen. Zlatan är givetvis välkommen att träna med oss då också, men det återstår att se hur blir med den saken, sa Jansson i en kommentar på klubbens hemsida.

ANNONS

Och fler träningspass blev det.

Under måndagen, när Bajen återupptog den kollektiva träningen, var Ibrahimovic på nytt med på Bajens träning.

- Zlatan tycker det är kul att vara här, de andra killarna tycker också det är kul, säger Bajens sportchef Jesper Jansson.

Jansson tror också att Ibrahimovic kommer att dyka upp på fler träningspass framöver.

- Jag tror att så länge det inte är i gång där nere (Italien) så lär vi få se honom på träningarna.

Din uppfattning är att han kommer att hålla igång här nu?
- Ja, det tror jag absolut. Men han styr det själv. Är han med får vi lite fart på träningarna. Nu var det lite ringrostigt på alla fötter i dag.

Sportchef Janssons uppfattning är att Milan-anfallaren också är bra på att balansera sitt delägarskap samt vara med på träningarna.

- Min uppfattning är att han är en av spelarna när han är i omklädningsrummet. Sedan är han delägare när han snackar med mig (skratt), säger Jansson.

ANNONS

Ibrahimovic blev i november förra året delägare i Hammarby och svensken har därefter figurerat på Bajens matcher och på bilder där han träffat spelartruppen. Svensken sitter dessutom på ett utgående kontrakt med Milan.

När Fotbollskanalen, efter träningen i torsdags, frågade om det möjligen kan bli så att svensken går till Bajen när hans nuvarande avtal med den italienska klubben löper ut, svarade Hammarbys ordförande Richard von Yxkull följande:

- Det finns inget snack om en någon övergång. Nu handlar det enbart om att Zlatan behöver hålla igång. Men jag är inte inblandad i detaljerna, jag vet bara att han frågat om han får hålla igång med oss.


Publicerad 2020-04-13 kl 10:32

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto