Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Zoran ser fram emot rolig fotboll: Örebro spelar offensivt

Allsvenskan

Zoran Lukic tror att Örebro-Djurgården kan bli en offensiv match.
- De spelar offensiv fotboll och vill ha ett eget passningsspel. Det ska bli intressant att se hur matchen ser ut, säger han till fotbollskanalen.se.

Örebro-Djurgården kommer att bli en match mellan två spelade 4-3-3-lag och gästerna kommer med en nästan intakt trupp.
- Det är bara Mattias Jonson som saknas sedan tidigare. Han kör sitt rehabprogram. Alla andra är friska, även om de är lite trötta just nu, men de ska de ju vara så här års, berättar Zoran Lukic.

Hur ser du på Örebro?
- Örebro har sina danskar som är bra. De spelar offensiv fotboll och vill ha ett eget passningsspel. Det ska bli intressant att se hur matchen ser ut.

Finns det en tanke med att ni möter ett annat 4-3-3-lag?
- Vi tänkte lite på det när vi bokade in träningsmatcherna. Örebro är ett av få lag som spelar 4-3-3 och vi vill se hur vi spelar mot dem.

Annons

Kommer ni att värva något nytt innan premiären?
- Just nu har vi de spelare vi ska ha och det är inga luckor i truppen. Som alla andra lag så agerar man utifrån sina ekonomiska möjligheter om man får chans att värva någon med riktiga spetskvaliteter.

Matchen sänds live via fotbollskanalen.se – klicka här för att boka din "biljett".

Publicerad 2009-02-28 kl 09:35

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.

ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto