Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Agenten om Elm: ”Fotbollen får komma i andra hand”

Foto: Scanpix

Rasmus Elm

Förra veckan kom uppgifter om att Rasmus Elms karriär kan vara över. I helgen var hans agent i Moskva för att diskutera framtiden.

– Inga kommentarer på vad som sades. Viktigast nu är att han blir frisk. Fotbollen kommer i andra hand, säger Patrik Mörk.

Rasmus Elm har missat inledningen på säsongen för sitt CSKA Moskva och kan fortfarande inte träna fotboll. I förra veckan kom uppgifter att mittfältarens karriär kan vara över, något som hans agent fortfarande inte vill kommentera.

– Jag har varit i Moskva, men vill inte kommentera vad som sades om Rasmus. Det är inget nytt utan läget är oförändrat. Han är inte igång med träning och man hoppas att han ska krya på sig.

Är du orolig för Rasmus Elms framtid?

– Nej, men det är ju tråkigt naturligtvis att det blivit så här. Det viktigaste nu är att han blir frisk. Sen vad det innebär för hans fotboll och hur lång tid det tar för honom att komma tillbaka får komma i andra hand.

Rasmus Elm har inte spelat en landskamp sedan den 19 november 2013 mot Portugal, utan har konstant sedan dess tvingats lämna återbud till Erik Hamrén.

Publicerad 2014-11-10 kl 12:44
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons