POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Agentens sågning av klubben: "Stenåldersmetoder"

Foto: Scanpix

Astrit Ajdarevic har det tungt i Standard Liège.

Astrit Ajdarevic har det tungt i Belgiska Standard Liège. Anfallaren får inte ens träna med A-laget.

- De tror att den här stenåldersmetoden ska fungera, att de ska lyckas frysa ut honom, säger agenten Miro Jaganjac till Norrköpings tidningar.

Astrit Ajdarevic slog inom stort i IFK Norrköping under förra säsongen. Anfallaren såldes för stora belopp till belgiska Standard Liège. Där fick han till en början stort förtroende från tränaren Ron Jans.Men sedan har det gått utför. Idag får Ajdarevic inte ens träna med A-laget och enligt agenten, Miro Jaganjac, försöker klubben nu frysa ut 23-åringen från klubben.

-  Jag tror inte ens att han är registrerad för spel i ligan eller cupen. Han har inget nummer och får träna vid sidan av truppen, tillsammans med en annan spelare. De tror att den här stenåldersmetoden ska fungera, att de ska lyckas frysa ut honom. Det gör den inte. Standard ska inte få lyckas att frysa ut honom, även om han ska få träna själv så här i tre år till, säger han till Norrköpings tidningar

Nu kan en utlåning vara aktuell för Ajdarevic. Inga klubbar har visat något konkret intresse men ambitionen för Ajdarevic är fortfarande att bli kvar i Europa.

- Det är en speciell situation. Vi håller ögonen öppna, men vi måste vara försiktiga. Ska Astrit byta klubb måste det bli rätt. Än så länge finns det inget konkret, men det kan gå fort i fotboll. Det vet vi, säger Miro Jaganjac.

Publicerad 2013-07-30 kl 12:22
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå