Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Ajdarevic lånas ut till nykomling: "Nära en lösning"

Foto: Scanpix

Astrit Ajdarevic lånas ut

Ajdarevic har haft det tungt i Standard Liége. Enligt uppgifter till fotbollskanalen lånas han nu ut till nykomlingen KV Oostende.

- Vi är nära en lösning, säger agenten Miro Jaganjac till fotbollskanalen.se.

Astrit Ajdarevic, spelmässigt sett, tuffa period i Standard Liége ser ut att vara över. Anfallaren, som värvades för stora pengar från IFK Norrköping, har haft det tungt och bitvis har han inte ens fått träna med A-laget.

"Stenåldersmetoder", kommenterade Miro Jaganjac då. Men nu är en lösning nära.

Enligt uppgifter till fotbollskanalen.se lämnar Ajdarevic Standard för nykomlingen KV Oostende.

- Det gäller att hitta ett lag där han kan få 30-35 matcher under kommande säsong och just på grund av det har vi varit väldigt noga med att titta vilka alternativ som finns - och jag tror att vi är väldigt nära en lösning.

- Han kommer till en klubb där han blir en väldigt viktig spelare och där han får möjlighet att visa upp sig både för Standard och för det svenska landslaget.

Det rör sig om ett lån över säsongen för Ajdarevic - Standard var inte villiga att släppa honom permanent:

- Det är utlåning som de ser helst, säger Jaganjac som också avslöjar att svensken var aktuell för en återkomst till allsvenskan.

- De förhandlade med två klubbar från Sverige och fick grönt ljus för en av de här klubbarna, men olika saker gjorde att det inte blev av.

Ni har ju haft kontakt med Helsingborg - hur nära var det?

- Jag kan inte prata för Helsingborg, men jag kan säga så här: Roar Hansen är en, i mina ögon en, fantastisk tränare som vill spela fotboll - och Astrit hade älskat att spela för Roar.

- Från vår sida kan jag bara säga; den dagen han vänder hem - om vi ser att samma människor är kvar i en sådan klubb som Helsingborg - så skulle vi vilja att han går dit.

Publicerad 2013-08-23 kl 11:36
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons