Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Almebäck knockad igen – fick fraktur i ansiktet: ”Fantastiskt…not…”

Först bröt Michael Almebäck näsan med Örebro.
Nu har han fått en ny smäll – och åkt på en ny fraktur. - Han fick en armbåge i ansiktet, säger Club Brügges pressofficer Luc Werweirder till fotbollskanalen.se.

Michael Almebäck har haft en tung månad. I augusti åkte han på ett brutet näsben när han spelade med Örebro, och tvingades bära ansiktsmask. Nu fortsätter oturen för mittbacken. När Club Brügge, där Almebäck numera spelar, mötte Club Lokeren i helgen fick han en smäll i ansiktet och en fraktur på ett ansiktsben, precis bredvid näsan.

"Gött med bruten näsa och ansiktsfraktur inom loppet av en månad... fantastiskt ...not...", skriver han på sin twitter.

Almebäck behöver dock inte vila. Spelaren kommer att vara tillgänglig för spel i nästa match – och ska enligt Club Brügge inte behöva någon ansiktsmask den här gången.

- Jag tror inte det, det är inget större problem. Han fick in en armbåge i ansiktet från en av motståndarspelarna, minuten innan matchen var över. Men det ska inte vara något problem för honom att spela, säger Luc Werdeirder.

Klubbens andra svensk, Fredrik Stenman, är också skadad. Vänsterbacken har missat de senaste matcherna på grund av en lårskada. Han väntas inte spela de kommande matcherna.

- Han är fortfarande i rehabilitering.

När är han tillbaka?
- Det är för tidigt att säga något om. Han måste bygga upp sin form först.

Både Stenman och Almebäck har testats i landslaget vid olika tidpunkter. Sverige har just nu flera landslagsaktuella försvarare ute i Europa som är skadade eller bänkade.

Publicerad 2011-09-20 kl 10:41
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons