Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Barsoms framtid avgörs snart: Väljer mellan fyra klubbar

Andra ligor och cuper

Abgar Barsom väljer just nu mellan fyra klubbar, en i allsvenskan, en i Norge, en i superettan och en i ett annat land som han inte vill avslöja.

Klubblöse Abgar Barsom sitter just nu i föräldrahemmet i Örebro och funderar över nästa steg i karriären. 32-åringen är medveten om att det nog är det sista kontraktet han skriver på och han har nu bestämt sig för att det är fyra klubbar det handlar om.
- Det har kommit så långt att jag har två svenska klubbar, en norsk och en annan utländsk klubb som jag väljer mellan. Jag bestämde det i går, berättar han för fotbollskanalen.se

Det svenska intresset kommer från en allsvensk klubb och en superettanklubb, mycket talar för att Syrianska är en av de aktuella klubbarna. För Abgar Barsoms del handlar det nu bara om att fatta ett beslut.

ANNONS

- Det är yttre faktorer som påverkar mest. Den sociala biten påverkar jättemycket och jag tänker också på framtiden efter fotbollen nu. Jag är fotbollsspelare och har en jättebra kropp för det som gör att jag skulle kunna fortsätta i sex, sju år till, men jag vill titta på en eventuell karriär, civilt eller inom fotbollen. Det kommer ju att behövas en övergångsperiod och det vet jag att är tufft. Men å andra sidan har jag studerat och arbetat hela mitt liv så jag vet att jag kommer att klara det bra.

Men framtidsfrågan handlar samtidigt inte bara om att rota sig någonstans.
- Väljer jag den utländska klubben så är det på grund av andra faktorer.

Pengar?
- Ja.

Barsom är klubblös sedan han lämnade Fredrikstad i höstas och har, utöver ett läger i Turkiet (den omtalade resan för kontraktslösa spelare), tränat på egenhand.

ANNONS
- Det går bra. Jag kan träna det jag behöver istället för att köra kollektivt som man måste göra när man kör försäsong med ett lag. Jag är nog bättre fysiskt förberedd än många.
Publicerad 2010-03-01 kl 19:42
Sponsrat innehåll

Streama alla matcher från LaLiga, Serie A och UEFA Champions League.

Och massor av annan fotboll, sport och underhållning. 299kr/mån. Ingen bindningstid.

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto