Basel vände sista kvarten

Andra ligor och cuper

Behrang Safari spelade hela matchen och var med när Basel vände underläge till seger, 3-1, under den sista kvarten.

FC Aaraus kamerunare Patrick Bengondo gjorde 1-0 till gästerna efter en knapp halvtimme, och det var ett resultat som såg ut att räcka långt. Men med en kvart kvar vände Basel på steken.

Benjamin Huggel kvitterade på straff i den 77:e minuten, innan han lämnade över föreställningen till Valentin Stocker. Denne satte 2-1 med åtta minuter kvar och tre minuter därefter punkterade han matchen med ytterligare ett mål.

I och med segern knappar Basel in på serieledande FC Zürich. Endast två poäng skiljer lagen åt efter 23 omgångar.

Publicerad 2009-03-07 kl 23:50