Bayern München ångar på med ytterligare en seger

Andra ligor och cuper

Tyska fotbollsklubben Bayern München vägrar att tappa poäng i Bundesliga. Och nyförvärvet Mario Mandzukic fortsätter att ösa in mål.

Bayern München-spelarna firar ännu ett mål.

På lördagen tog Bayern München sin sjätte raka seger efter 2-0 borta mot Werder Bremen.

Luiz Gustavo gav laget ledningen i 81:a minuten, och två minuter senare slog den kroatiske landslagsmannen Mandzukic till. Efter en snabb omställning fick han bollen helt fri i straffområdet och satte säkert 2-0, hans sjätte mål den här säsongen.

Bayern München leder med fem poäng före Frankfurt som har en match mindre spelad. Nästa match för Bayern München är på tisdag, borta mot BATE Borisov i Champions League.

Publicerad 2012-09-29 kl 20:09