Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Beckham väljer mellan tolv erbjudanden

Foto: AP

Vart är du på väg, David?

David Beckhams framtid är ännu höljd i dunkel – men han saknar av allt döma inte alternativ att välja på.

Enligt brittiska nyhetsbyrån Press Association är David Beckham nära att fatta ett beslut om sin fotbollsframtid. Den före detta landslagskaptenen lämnade LA Galaxy strax innan jul ska nästa vecka träffa sina rådgivare och gå i genom de erbjudanden som har kommit in.

Ett möte som kan ta ett tag.  Beckham uppges nämligen ha fått inte mindre än tolv erbjudanden från olika klubbar att ta ställning till. Erbjudanden har kommit från klubbar i Europa, Sydamerika, Nordamerika, Sydafrika, Ryssland, Kina och Mellanöstern – men inte från Qatar som det talats om tidigare.

En flytt med Qatar-koppling utesluts dock inte då det fortfarande ryktas om Qatarägda PSG – något som skulle kunna intressera Beckham å det skulle erbjuda en sista möjlighet att delta i Champions League-spel för den 37-årige mittfältaren.
Det faktum att Beckham har sagt sig vilja spela på toppnivå, eller att komma till ett ställe där han skulle kunna få samma effekt som när han flyttade från Real Madrid till LA Galaxy gör att en flytt till Premier League där han kopplats ihop med lag som QPR och West Ham inte hålls för troligt

Publicerad 2013-01-10 kl 08:20
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons