Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Bekräftat: Tony G tar över Kongsvinger

Precis som fotbollskanalen.se kunde berätta igår tar Tony Gustavsson över norska Kongsvinger - men bara för en kort tid till att börja med.

Gustavsson har stått utan tränaruppdrag sedan han fick kicken av Hammarby i augusti. Däremot har han inte varit sysslolös.

Den vältalige norrlänningen jobbar som expertkommentator i tv - och det är ett skäl till att han inte skrev ett längre avtal med Kongsvinger än till 10 juni.
-Det är viktigt att folk i och kring laget förstår att det är viktigt att tänka kortsiktigt nu. Vi ska ha full fokus på att plocka poäng. Sedan ska jag till Sydafrika med SVT och lära mig ännu mer fotboll. Förhoppningsvis kommer jag tillbaka till Kongsvinger och plockar ännu fler poäng, sade Gustavsson till NTB på tisdagens presskonferens.

Under tiden Gustavsson snackar i tv utvärderar Kongsvingers klubbledning om svensken är rätt man att leda klubben även i fortsättningen.
-Vi var självfallet intresserade av ett längre kontrakt, men vi måste tänka kortsiktigt. För klubben är det här den bästa lösningen just nu, säger ordföranden Vidar Bråten.

Tony Gustavsson blir den fjärde svenske tränaren som är verksam i högsta norska ligan. Kjell Jonevret (Molde), Erik Hamrén (Rosenborg) och Jan Jönsson (Stabaek) är de övriga.

Gustavsson börjar jobba omedelbart.

TT-fotbollskanalen.se

Publicerad 2010-04-27 kl 16:22
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons