Berg målskytt - Andersson hjälper Kalmar?

Andra ligor och cuper

Svensklaget Groningen leder holländska ligan efter fyra omgångar och Marcus Berg gjorde två mål inför ögonen på Lars Lagerbäck.

Groningen leder holländska ligan efter 3-1 hemma mot Feyenoord och två mål av Marcus Berg.

Berg har gjort fyra mål på fyra matcher.

Berg drog in 3-1 på volley i slutminuten och gjorde 2-0 efter 82 minuter.

Dessutom kanske Petter Andersson hjäper Kalmar till Uefacupens gruppspel. Andersson kolliderade nämligen med Feyenoords storspelande målvakt Henk Timmer i mitten av andra halvlek varvid Timmer fick bryta matchen.
Feyenoord möter Kalmar FF i Uefacupens första omgång på Borås Arena på torsdag.

Ersättare Van Dijk såg osäker ut på en hörna innan Berg gjorde 2-0.

Fyra svenskar spelar från start för Groningen och högerbacken Sepp de Roover gjorde 1-0 på en frispark i 22:a minuten.

Petter Andersson var nära att göra 2-0 men Henk Timmer räddade fint.

Andreas Granqvist strulade lite med en pass i början av andra halvlek men revanscherade sig direkt då han täckte framför mål när 1-1-målet var på väg in.

Lars Lagerbäck är för övrigt på plats och kollar in svenskarna.

Groningen (4-3-3): Da Silva, de Roover, Sankoh, Granqvist, Stenman, Levchenko, Lovre, Oluwafemi, Berg, Van de Laak, Andersson

Feyenoord (4-4-2): Timmer, Hofland, Bahia, De Cler, van Bronckhorst, Greene, Wijnaldum, Fer, Bisewar, Tomasson, Makaay.

Publicerad 2008-09-28 kl 17:22