POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Berg stannar i Tyskland: "Vill inte flytta igen nu"

Marcus Berg är frisk efter höftoperationen – och satsar allt på att stanna i Hamburg nästa säsong.
– Han vill inte flytta igen, säger pappa Kenneth till fotbollskanalen.se.

Efter sin succésejour i FC Groningen och U21-EM på hemmaplan 2009 valde den svenske forwarden att pröva lyckan i Tyskland. Men framgångarna uteblev och under fjolåret lånades han tillbaka till Holland, den här gången till PSV.

Inte heller där lyckades Berg motsvara förväntningarna helt och hållet, trots att han återförenades med radarpartnern Ola Toivonen i anfallet. Till råga på allt avslutades våren med en höftskada som tvingade honom till operation under maj månad.

- Men nu är det full fart igen. Han går väl inte helt till hundra procent ännu, men nästan, och han ser fram emot säsongen, säger pappa Kenneth Berg till fotbollskanalen.se.

Stannar han i Tyskland över säsongen?
- Ja, det tror jag också är helt klart. Det har varit ganska lugnt på den fronten nu, och jag tror inte att han vill flytta på sig igen, säger Berg.

Enligt sin far är den förre Blåvittspelaren nöjd med att återvända till Bundesliga, där han hellre slåss om en startplats än i Eredivisie.

- Jo, det är riktigt bra, tycker han, en stor skillnad. Holland är ju också bra men Tyskland står i en klass för sig med allt runtomkring laget och klubben. Han trivs jättebra, säger Kenneth Berg.

Publicerad 2011-07-26 kl 17:04
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå