Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Bojan om Beckham: "Kommer aldrig komma någon mer med hela paketet"

Foto: AP

David Beckham lägger skorna på hyllan.

David Beckham lägger skorna på hyllan. Bojan Djordjic var lagkamrat med superstjärnan under sina år i Manchester United och han hyllar fotbollsspelaren Beckham.

- Han har haft en fantasisk karriär och upplevt mer än alla oss andra tillsammans, säger han till fotbollskanalen.se.

Efter 115 matcher för det engelska landslaget och otaliga framgångar med Manchester United och Real Madrid så är det nu färdigspelat för världsfotbollens största superstjärna.

Under sina tre säsonger i Manchester United var Bojan Djordjic lagkamrat med Beckham och han hyllar nu 38-åringen.

- När folk säger till mig "han har aldrig dribblat förbi sin försvarare" så blir jag tokig. Det Beckham framför allt var bra på var att han var så otroligt smart. Han tränade på de sakerna han var bra på. Han stannade alltid kvar efter träningarna och körde extra med sina frisparkar och inlägg. Det är klart att han var en stor talang men han stannade fortfarande och gjorde de grejerna efter träningarna. Det är likadant med Scholes och Giggs. Sedan var han duktig på att resa sig från motgångar, till exempel efter incidenten med Simeone eller när han blev petad av Capello i Real Madrid och tog sig tillbaka och fixade ligatiteln det året.

Hur var han i laget?

- Han var inte en diva som många tror. Han tog sig alltid tid för oss yngre spelare och gav oss tips som "koncentrera dig på det här" och "gör det här".

Vad är det som gjort att han blivit en sådan superstjärna?

- Jag tror att det har mycket att göra med att han slog igenom i Manchester United, gifte sig med Victoria från Spice Girls och därifrån tog det bara fart.

Kommer det någonsin komma en ny "superstar" som Beckham?

- Nej, jag tror inte det. Inte någon som har hela paketet. Inte någon som ser ut som en omslagspojke, gift sig med en stjärna som Victoria och sedan spelat i både Real Madrid och Manchester United.

Publicerad 2013-05-16 kl 16:35
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons