Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Borg nobbar Sverige - flyttar till Azerbajdzjan

Foto: Scanpix

Freddy Borg, här i Östertröjan, flyttar till Azerbajdzjan.

Varberg var intresserade, men Freddy Borg väljer bort Sverige och flyttar till Azerbajdzjan.

- Jag har pratat med svenska klubbar, men tyckte att det var bättre att ta ett år här istället, säger han till Trelleborgs Allehanda.

Fotbollskanalen har tidigare avslöjat att förra tysklandsproffset Freddy Borg hade lockat till sig intresse från svenska klubbar. Varberg var en klubb som hörde av sig till anfallaren.

- Det stämmer att jag har pratat med dem, men jag har haft kontakt med lite andra klubbar också så det är inte bara de jag har pratat med. Vi får se vad jag får för bud och vad som känns bäst, sa han då.

Men nu står det klart att Borg väljer bort Sverige och istället flyttar till Azal PFK i Azerbajdzjan.

- Jag vet inte så mycket ännu, jag kom hit för fyra dagar sedan, men det här kändes som det bästa alternativet, säger han till Trelleborgs Allehanda.

Borg har under sommaren varit hemma och hållit igång med TFF som för närvarande huserar i division ett, och han hymlar inte med att ekonomin var en bidragande orsak till flytten.

- Jag har pratat med en del svenska klubbar, men tyckte att det var bättre att ta ett år här i stället. Ekonomiskt är det stor skillnad. Jag vill inte säga hur stor, men spelarna här tjänar mer än dubbelt upp mot i allsvenskan. Sedan är det lite kul att spela på ett nytt ställe.

Sedan tidigare spelar förre Hammarbyspelaren Sebastian Castro Tello i samma liga.

Publicerad 2013-08-02 kl 16:31
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons