POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Bröndby: "Självklart känner vi till Lindgrens situation"

Rasmus Lindgren har fått beskedet att Salzburg inte behöver honom. Då kan Bröndby försöka värva den svenske mittfältaren.

- Självklart känner vi till hans situation, säger sportchefen Ole Bjur.

Den 27-årige svensken uppvaktades av just Köpenhamnsklubben innan han lämnade Ajax 2011, men den gången blev det ingen affär av olika skäl. Nu har dock Lindgren mer eller mindre avskedats från Salzburg, som öppet deklarerat att han inte har någon framtid i klubbens A-lag. Tills vidare tränar han i stället med reservsektionen i en lägre division.

När fotbollskanalen.se talade med honom förra veckan påpekade Lindgren att ingenting var helt bestmt kring hans framtid och att han för närvarande inte lämnat Salzburg.

Klart är dock att Bröndby återigen fått upp ögonen för honom, och att intresset kan trappas upp ju närmre vinterns transferfönster kommer.

- Vi känner självklart till Rasmus och det gjorde vi tidigare också. Vi är naturligtvis bekanta med hans situation i Salzburg och att det arbetas på att få honom friställd därifrån. Men om vi i så fall vill försöka ta hit honom kan jag inte svara på i dagsläget, säger sportchefen Ole Bjur till tipsbladet.dk.

Publicerad 2012-09-20 kl 10:55
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå