Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Carews nya karriär – med avhugget huvud i Kanada

Foto: AP/Instagram

John Carew i Aston Villa-tröjan - och Carew på filminspelning.

Från fotbollsarenorna till vita duken. Från fotboll till avhugget huvud.

John Carews karriär har tagit en oväntad vändning.

När John Carew diskuteras så kommer ofta Zlatans kommentar om att ”det John Carew kan göra med en boll kan jag göra med en apelsin” upp. Men nu är frågan: Vad kan Zlatan göra med ett avhugget huvud?

Vad nu? undrar du kanske? Jo, den före detta norske landslagsanfallaren har hittat en ny passion – och har bytt karriär helt. Carew som för tillfället lagt skorna på hyllan efter att ha lämnat West Ham i våras är för närvarande i Kanada där han är skådespelare i en thriller som spelas in just nu.

På en bild från Carews instagramkonto ses Carew på inspelningsplatsen med ett avhugget huvud som är rekvisita i filmen som han medverkar i.

- Jag ska vara här och filma i en månad. Jag kan inte säga så mycket om filmen förrän det har kommit lite längre i processen – men det är en thriller/action-film, säger 33-årige Carew till norska Dagbladet.

Carew har tagit skådespelarlektioner och hoppas på mer jobb i branschen.

- Jag tror jag har ”det”. Vi får se, det har i alla fall gått bra så här långt. För mig ligger fokus nu på at arbeta med film. Detta är en stor möjlighet för mig som är väldigt spännande, säger han.

Publicerad 2013-01-16 kl 17:45
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons