Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Cavani missade träningen – Strejkar sig till en flytt till Manchester United?

Foto: AP

En eventuell flytt för Edinson Cavani till Premier League kan bli sommarens stora transfersaga. Uruguayanen har inte anmält sig till försäsongsträningen, och kan pressa PSG till att göra en affär med Manchester United.

Innan Edinson Cavani åkte iväg till VM sas det att han och hans rådgivare hade kommit överens med PSG om att stanna ett år till i Frankrike. Anledningen till Cavanis missnöje ska ha varit hans position ute på en kant, något som tränaren Laurent Blanc funderade på att fixa till med ett systemskifte till att spela med två renodlade anfallare.

Situationen ser däremot nu ut att vara förändrad. Idag skulle fyra VM-spelare återgå till träningen, och Marco Verratti, Salvatore Sirigu, och Thiago Motta dök upp – men inte Edinson Cavani enligt RMC Sport. Ännu har det inte dykt upp någon anledning till varför Cavani inte var med på träningen, men flera av PSG:s spelare bekräftade att Cavani inte var där.

PSG vill inte sälja, men Cavani verkar vilja lämna. Det har ryktats om att Manchester United ska vara villiga att betala minst samma pengasumma för Cavani den här sommaren som PSG gjorde för ett år sedan, det vill säga över 550 miljoner kronor

Uppdatering: Under måndagseftermiddagen klargjorde PSG att Edinson Cavani ska ansluta till lagets Asien-turné på fredag.

Publicerad 2014-07-21 kl 16:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons