Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

"Chippen" jagas av LA Galaxy - kan bli lagkamrat med Beckham

Christian Wilhelmsson kan bli lagkamrat med David Beckham.
Fotbollskanalen.se kan avslöja att "Chippen" jagas av LA Galaxy.
- Galaxy har ringt oss om referenser, säger Hammarbys sportchef Gustaf Grauers.

Före EM lämnade Christian Wilhelmsson saudiska Al-Hilal. Sedan dess har mittfältaren varit klubblös. Nu kan han dock vara på väg till ett nytt lag - och en ny världsdel. Fotbollskanalen.se kan avslöja att "Chippen" jagas av Los Angeles Galaxy.

- Det stämmer att det är en MLS-klubb som har visat intresse för honom. Jag ska snart prata med klubben, men jag vill inte kommentera något angående vilket lag det är, säger "Chippens" agent Fabio Alho till fotbollskanalen.se.

Fotbollskanalen.se kan dock berätta att det rör sig om LA Galaxy - David Beckhams lag. Den AEG-ägda MLS-klubben har nyligen kontaktat Hammarby om referenser för den svenske landslagsmittfältaren.

- Det är naturligt eftersom vi har samma ägare. AEG äger ju båda klubbarna. Vi har ju Chris Klein i vår styrelse som är vice president i LA Galaxy. De har ringt och frågat om "Chippen", vad vi tycker och så, säger Gustaf Grauers som inte vill berätta vad han gett för rekommendationer.

Hur tungt väger era ord?

- Svårt att säga, men något måste det ju betyda eftersom man ringer och frågar.

Om "Chippen" skriver på för LA Galaxy får han Bruce Arena som tränare. Förra säsongen vann klubben MLS, och i år ligger laget trea i Western Conference.

Publicerad 2012-08-19 kl 14:35
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons