Decimerat Bremen fick poäng mot Bayern

Andra ligor och cuper

Markus Rosenberg kom in efter 91 minuter när hans Werder Bremen fick 0-0 hemma mot Bayern München - trots att laget fick en utvisning i tidigt skede.

Hemmalaget fick Naldo utvisad redan efter 15 minuter och därmed var det knappast stor chans att rosenberg skulle få lämna bänken. I samband med det gick anfallaren Almeida ut för Sebastian Boenisch.

Tvåan Hamburg missade chansen att ta över förstaplatsen efter förlust med 1-3 mot Wolfsburg. HSV sänktes av skyttekungen Grafite som satte 1-0 på straff efter 12 minuter och följde upp med 2-0 drygt tio minuter senare. Wolfsburg hoppade upp till fjärde plats på bättre målskillnad än Bayern München. på samma poäng.

Stuttgart besegrade bottenlaget Karlsruhe med 2-0 borta och gick upp en placering, till sjunde plats.

Hertha leder ligan med 43 poäng före Hamburg ,42, Hoffenheim, ,41, och Wolfsburg och Bayern på 39.

Publicerad 2009-03-01 kl 20:01