Dortmund till semifinal efter Aubameyangs sena mål

Andra ligor och cuper

Borussia Dortmund är klart för semifinal I den tyska cupen, efter ett sent mål från Pierre-Emerick Aubameyang mot Eintracht Frankfurt.

Det var efter en hörna från Henrikh Mkhitaryan som läget uppstod. Bollen skarvades vidare till den bortre stolpen, medan målvakten Kevin Trapp stod kvar vid den första, och därmed kunde Aubameyang nicka in 1-0 i den 83:e matchminuten.

Dessförinnan hade lagen haft övertaget i varsin halvlek, där Dortmund vaskade fram flera bra chanser i första, medan Eintracht var strået vassare efter paus.

På onsdag möter Bayern München Hamburg medan Hoffenheim ställs mot Wolfsburg och Bayer Leverkusen tar sig an Bundesliga 2-laget Kaiserslautern i de kvarvarande kvartarna.

Publicerad 2014-02-11 kl 23:31