POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Dyrestam väntar på debut för nya klubben - slog upp skadan på träning

Foto: Scanpix

En månad efter övergången har Mikeal Dyrestam ännu inte kunnat göra debut för Ålesund. Anledningen: Förre IFK-spelaren slog upp sin efterhängsna knäskada på träning.

Fotbollskanalen.se kunde avslöja att Mikael Dyrestam lämnade IFK Göteborg för norska Ålesund för ungefär en månad sedan. Detta efter att han inte klarat läkarundersökningen för engelska klubbarna Bolton och Derby.

Ålesund förväntade sig att Dyrestam skulle ha blivit klar för spel men efter fem omgångar har backen inte spelat en minut för sin nya klubb.

- Dyrestam slog upp sin skada på träningen för tio dagar sedan. Därmed har det tagit längre tid med skadan, om han inte fått smällen knät hade han varit på banan i dag, säger Ålesunds klubbdirektör Henrik Hoff till fotbollskanalen.se

Klubben har annars stort förtroende för sin unge back.

- Så länge han kommer tillbaka till planen och blir kvitt sin skada så har vi stor tro till Mikael Dyrestam. Han passar väldigt bra in i Ålesund och är väldigt professionell på träningarna, säger Hoff.

Ålesund ligger på plats 14 efter fem omgångar med bara tre poäng inspelade. Förra året slutade laget på en fjärdeplats i Tippeligan.

Publicerad 2014-04-30 kl 11:34
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå