Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Everton och Liverpool slåss om Toivonen – PSV vägrar sälja

Enligt the People slåss Liverpool och Everton om Ola Toivonen men det är förgäves, enligt PSV:s sportchef Marcel Brands.
- Han är en av de viktigaste i laget, säger han till fotbollskanalen.se.

I somras jagade Liverpool Ola Toivonen och nu skriver the People att Everton ger sig in i jakten. Uppgifter till fotbollskanalen.se gör dessutom gällande att listan av europeiska klubbar som bevakar den svenske anfallaren vecka ut och vecka in kan göras betydligt längre, men det bryr sig inte PSV Eindhoven om. Klubbens sportchef Marcel Brands berättar att man kommer att behålla Toivonen säsongen ut, minst.
- Ja, självklart. Han är väldigt viktig, vi tog exempelvis in Marcus Berg på lån mycket på grund av deras fina samarbete. Ola är en av de viktigaste spelarna i laget just nu, säger han till fotbollskanalen.se.

Har Everton eller Liverpool hört av sig?
- Nej, vi har inte hört någonting alls. Han har kontrakt till 2013 och sedan i somras har vi inte haft någon kontakt med någon klubb angående honom, säger Brands.

Var det någon mer klubb än Liverpool som la ett bud på Toivonen i somras?
- Nej, inga andra klubbar.

Toivonen lämnar alltså PSV tidigast i sommar, men då kan klubben också förlora båda sina svenska anfallare. Berg, som är utlånad från Hamburg återvänder sannolikt när låneavtalet är slut. Någon köpoption finns inte.
- Nej, vi är väldigt nöjda med Marcus men vi har ingen köpoption så än så länge är det för tidigt att veta hur det blir.

Publicerad 2010-11-09 kl 18:21
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons