FAKTA: Bayern förlorade igen

Andra ligor och cuper

Svenskmötet mellan Markus Rosenberg i Bremen och Per Nilsson i Hoffenheim blev en målrik historia: Hemmalaget vann med 5-4. Markus Rosenberg, som före lördagens omgång gjort fyra mål på fem matcher, blev mållös men spelade fram till Claudio Pizarros 2-1-mål. Hoffenheimbacken Per Nilsson har haft roligare dagar. En halvtimme in på första halvlek var ställningen 4-1 till hemmalaget. Men Hoffenheim kom tillbaka och lyckades kvittera genom Marvin Compper i 71:a minuten.
Bremen som fått sin tyske landslagsback Per Mertesacker utvisad i andra halvlek lyckades dock avgöra när Mesut Özil gjorde sitt andra mål för dagen nio minuter före full tid.

Bremen är trea i ligan, två poäng bakom tabellettan Hamburg.

Bayern Münchens tröga inledning fortsätter. På söndagen förlorade det regerande mästarlaget med 1-0 borta mot Hannover.
Övriga resultat: Borussia Dortmund-Stuttgart 3-0, Hamburg-Mönchengladbach 1-0, Hertha Berlin-Cottbus 0-1, Bochum-Bayer Leverkusen 2-3.